![کوکی شکلات سفید و فندق،طرز تهیه کوکی نحوه پخت انواع کوکی, مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9d988daa9db8c-d8b4daa9d984d8a7d8aa-d8b3d981db8cd8af-d988-d981d986d8afd982_631a9c0046b0c.jpeg)
این شیرینی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه می شود یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است
مواد لازم برای تهیه کلوچه شکلاتی سفید و فندقی : 250 گرم جو، 200 گرم آرد، 1 گرم جوش شیرین، 1 قاشق چایخوری نمک، کره به مقدار لازم، 250 گرم شکر، 2 پیمانه شکر قهوه ای، 1/2 پیمانه تخم مرغ، 1 قاشق چایخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری وانیل، 1 و 1/2 فنجان فندق خرد شده، 2 فنجان، طرز تهیه شیرینی شکلات سفید و فندقی: جو، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن خوب بزنید. تخم مرغ و شیر و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. شکلات چیپسی سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و به آرامی در کف دست پهن کنید.روی ورقه پختی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید تا قهوه ای طلایی شود.سپس سرو کنید نکته: این نوع جو مخصوص شیرینی هاست.