معروف ترین مربای پاییزی خرما یکی از بهترین میوه های پاییزی است که برای سلامتی و بدن بسیار مفید است. مربای خرمالو یکی از مشتقات خرمالو است که می توانید به راحتی آن را برای یک صبحانه مقوی پاییزی درست کنید.مواد لازم برای مربای خرمالو : خرمالوی تازه 850 گرم، شکر 500 گرم، آبلیموی تازه 200 میلی لیتر. با چاقو و آنها را در قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز قرار داده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر و خرما کاملا مخلوط شده و شکرها حل شود، حالا آب لیموی تازه را اضافه کرده و هم می زنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت متوسط می گذاریم. تا زمانی که ذوب شود. بعد از اینکه مایع به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود و در پایان مربا را داخل شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
مرحله اول تهیه مربای خرما
مرحله دوم تهیه مربای خرما
غلظت کافی مربای خرما.
![طرز پخت مربا خرمالو،مواد لازم برای پخت مربا خرمالو مربا خرمالو,پخت مربا خرمالو](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7-d8aed8b1d985d8a7d984d988_631a01483911c.jpeg)
![نکاتی برای پخت مربا خرمالو،روش پخت مربا خرمالو روش پخت مربا, تکنیک های پخت مربا](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7-d8aed8b1d985d8a7d984d988_631a014853411.jpeg)
![روش پخت مربا،تکنیک های پخت مربا نکاتی برای پخت مربا خرمالو,روش پخت مربا خرمالو](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7-d8aed8b1d985d8a7d984d988_631a01486dd7d.jpeg)