طرز تهیه شیرینی گردویی مینیاتوری


شیرینی گردویی مینیاتوری, درست کردن شیرینی گردویی مواد لازم: آرد 225 گرم کره 185 گرم شکر 110 گرم زرده تخم مرغ یک تکه شکر وانیلی نصف پیمانه گردو آسیاب شده 50 گرم بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: کره نرم شده را با شکر وانیلی مخلوط کنید. زرده با همزن برقی . آرد و مایه خمیر را با هم الک کرده و گردوی آسیاب شده را اضافه کنید. خمیر را در ظرفی گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم و سپس فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و از خمیر گلوله هایی درست می کنیم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می گذاریم و می پزیم و با فاصله 4 با هم قرار می دهیم. سانتی متر زمان پخت 12 الی 15 دقیقه نکته: از قیف خامه ای و وردنه می توان استفاده کرد. سایز نبات ها مینیاتوری و کوچک است. هر چه این خمیر بیشتر بماند و بیشتر بماند رنگ خمیر و شیرینی تیره تر می شود. .



بیشتر بخوانید:  طرز تهیه توپک های بیسکویتی با سس شکلات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …