![حلوای رقایب یا حلوای تخم گشنیز رقایب حلوا, حلوای تخم گشنیز, طرز حلوای تخم گشنیز](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-d8b1d982d8a7db8cd8a8-d8add984d988d8a7d89b-d8add984d988d8a7db8c-d8aed988d8b4d985d8b2d987-d988-d8b3_631a03fc37d09.jpeg)
![رقایب حلوای گیلانی طرز تهیه رقایب حلوا, رقایب حلوا گیلانی, مراحل پخت رقایب حلوا](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-d8b1d982d8a7db8cd8a8-d8add984d988d8a7d89b-d8add984d988d8a7db8c-d8aed988d8b4d985d8b2d987-d988-d8b3_631a03fc51454.jpeg)
مواد لازم برای حلوای گیلانی رقبا شکر 1 لیوان آب 1 و 2/1 لیوان گلاب 1/3 لیوان زعفران آب شده 5 قاشق غذاخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 1 لیوان ابتدا و بعد از تفت دادن آرد به آن اضافه کنید (آرد سفید یا آرد سنگی 2 پیمانه کره 50 گرم) (بعد از اضافه کردن همه مواد به آرد دانه گشنیز به آن اضافه می شود) 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه گیلانی رقبای حلوا برای تهیه آب حلوا، شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را در قابلمه روی بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.در ظرفی روغن بریزید و روی آتش بگذارید تا داغ شود. آرد را 2 بار الک کنید و در قابلمه را روی حرارت ثابت هم بزنید و تفت دهید تا کرم رنگ شود. روغن داغ را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کمی سرخ شود. دانه های گشنیز را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و شیره داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا در وسط بشقاب جمع شود و روغن را داخل آن بریزید. .
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه انواع مدل های شیرینی فانتزی خانگی و خوشمزه خانم های باکلاس به دنبال …
مطلب پیشنهادی
![](https://7namehkhoy.ir/wp-content/uploads/2022/11/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daa9db8cdaa9-d8acd8a7d981d8a7d89b-d985db8cd986db8c-daa9db8cdaa9-d8aed988d8b4d985d8b2d987-d988-d8b3_631a04006433e-310x165.jpeg)
آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک جافا سنتی انگلیسی …