گوشت چرخ کرده و پیاز خرد شده را با کمی روغن در زودپز بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و در زودپز بگذارید تا آب آن کشیده شود. لپه را بشویید و بعد از 5 دقیقه با زردچوبه و مزرعه اضافه کنید و دوباره در زودپز قرار دهید. بعد از چند دقیقه رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید.وسط زودپز لیمو عمانی و آب جوش را اضافه کنید و درب آن را ببندید تا 1 ساعت بپزد.سیب زمینی را پوست بگیرید و چند ورقه برش بزنید و به خورش اضافه کنید تا یک ربع دیگر بپزد. قیمه رژیمی بدون روغن مواد لازم برای رژیمی بدون روغن قیمه رژیمی تکه های گوشت گاو یک کاسه ماست 300 گرم / 310 کالری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری 40 گرم / 80 کالری زعفران و گلاب 2 گرم در صورت تمایل 0 کاسه کاسه ماست / 359 کالری از چهار عدد لیمو عمانی، 20 گرم / 3 کالری، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم / 0 کالری، یک عدد / 19 کالری طرز تهیه خورش قیسی رژیمی بدون روغن زردچوبه، زعفران را اضافه کنید و 3-4 لیوان آب بریزید. و حدود 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید. رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی را اضافه کنید و یک ساعت دیگر تفت دهید تا پخته شود. در صورت تمایل می توانید در پایان پخت ۲ قاشق غذاخوری گلاب به خورش اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید خورش را با مقداری سیب زمینی خرد شده همراه کنید.خورش مرغ رژیمی مواد لازم برای خورش قیچی مرغ رژیمی گوشت سینه مرغ نیمی از استخوان بدون استخوان 100 گرم / 200 کالری یک فنجان 100 گرم / 359 کالری یک عدد پیاز متوسط 100 گرم / 190 کالری یک عدد سیب زمینی یک عدد سیب زمینی 100 گرم / 0 گرم 4 گرم چوب دارچین یک عدد 100 گرم / 261 کالری دو عدد هل سبز 100 گرم / 320 کالری لیمو عمان 100 گرم / رب گوجه فرنگی 26 کالری یک قاشق غذاخوری سر صاف 100 گرم / 76 کالری 1 عدد زعفران آماده شده 0 عدد سالاد دو یا سه عدد 100 گرم / 0 کالری طرز تهیه خورش قیمه رژیمی با مرغ جداگانه با کمی آب بپزید.پیاز را خلال کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن مخلوط کرده و در ظرف پیرکس در مایکروفر با حداکثر قدرت به مدت 6 دقیقه قرار دهید. پیازها را هم بزنید و به مدت 5 دقیقه دیگر در مایکروویو قرار دهید تا قهوه ای طلایی شود. با این روش بوی پیاز خیلی کمتر در فضای آشپزخانه پخش می شود و با کمترین مقدار روغن سرخ می شود. استخوان سینه مرغ را جدا کرده و تکه تکه کنید و پیازها را داخل قابلمه بریزید و مرغ چرخ کرده را به همراه زردچوبه و دارچین و هل اضافه کنید و با حرارت زیاد به مدت 2 دقیقه تفت دهید و حرارت را کم کنید و 10 دقیقه در قابلمه را بگذارید. دقیقه بدون جوشیدن اب. آب جوش را به گوشت اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید سپس لپه، لیمو عمان و زعفران کوبیده شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید تا خورش پخته شود. می توانید سیب زمینی را خرد کرده و با مرغ اضافه کنید و یا ورقه ای برش دهید و سرخ کنید. .